11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

5+1 érdekesség Jonathan Baileyről, a Bridgerton sorozat sztárjáról

2022. április 02.
56.4111
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Március 25-én debütált a Bridgerton sorozat második évada a népszerű streaming szolgáltató platformján, amivel kapcsolatban szinte biztosak vagyunk, hogy számos hírt és érdekességet elolvastál már. A mostani szezonban Anthony Bridgerton kap főszerepet és az ő szerelmi háromszögének a kibontakozására kíváncsi az egész világ. A második évaddal kapcsolatban lehetséges, hogy te is mohó voltál és egyben végigpörgetted a részeket az elmúlt héten? Nos, ha ez így van és űrt érzel a befejezés után mindenképpen olvasd el a mai cikkünk, amiben 10 érdekességről rántjuk le a leplet az Anthony Bridgertont játszó színészről, Jonathan Baileyről.


Az elmúlt hetekben egy hatalmas teher jött le a színész válláról, ugyanis bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik, erről itt olvashatsz részletesebben! Most pedig érkezzenek a legérdekesebb tudnivalók a jóképű színészről.

1. Színházi színészként is megállja a helyét

Jonathan mindössze 7 esztendős volt, amikor a Barbican Színházban egy ünnepi darabban feltűnt, ami nem volt más, mint A Christmas Carol. Egy igazi klasszikus, ami meghatározta a későbbiekben is a színházak iránti szeretetét. Jó pár évvel később, már felnőttként szerepelt az Amerikai Pszichó musicalben, de a Lear királyban is bizonyított már. A sorozat lezárását követően például a Cock című darabban bizonyít.

2. Simone Ashleyvel nem a Bridgerton az első közös munkája

Jonathan és Simone Ashley nem első alkalommal dolgoztak együtt a Bridgerton alatt. Mind a ketten évekkel ezelőtt voltak már munkakapcsolatban, bár akkoriban jóval kevésbé volt meg a köztük lévő szoros viszony. A két színész azonban már akkor is tisztelte és kedvelte a másikat. Az előző közös munka a brit Broadchurch című bűnügyi drámában volt.

5+1 érdekesség Jonathan Baileyről, a Bridgerton sorozat sztárjáról - 2. kép

3. El tudná képzelni az életét, mint tanár

A sármos úrfi meglepő módon a tanári pályán is sokat gondolkodott. Mind a mai napig türelemmel és odafigyeléssel segít másoknak, ha elakadtak egy adott feladat megoldásában. Ez az unokahúga esetében különösen így van, akit rendszeresen látogat és érdeklődik tőle az iskolás dolgairól is. A Harper's Bazaarnak adott interjújában nemrég ki is fejtette, hogy legszívesebben egy általános iskolában dolgozna, ha a tanári pályára lépett volna.

5+1 érdekesség Jonathan Baileyről, a Bridgerton sorozat sztárjáról - 4. kép

4. Imádja a forró fürdőket

Joanthan szereti a romantikát, leginkább az otthoni bekuckózásért rajong, no meg a fürdőzésért. Ha az aktuális párja készít neki egy romantikus habfürdőt, azért pedig különösen hálás, főleg akkor, ha egy kis eper és pezsgő is társul a relaxáló élmény mellé.

5. Rajong a zenéért

Imádja a zenét, minden egyes lelki állapotára van egy-egy kedvelt zeneszám, a Spotify alkalmazást használja és sokszor ki is fejtette, hogy a zenei listái alapján egy nyitott könyvvé képes válni. Naplóként is felfoghatóak a dalai, amik a legnagyobb flow élményt képesek neki adni.

5+1 érdekesség Jonathan Baileyről, a Bridgerton sorozat sztárjáról - 3. kép

+1. Az első szerelme A kis hableány hercege volt

A színészről most már nyílt tény, hogy a férfiak dobogtatják meg a szívét. Az első szerelme pedig rögtön nem is lehetett volna más, mint egy herceg, ráadásul Erik herceg, aki egyben Ariel szívét is elrabolta. Jonathan mindig is rajongott A kis hableány történetéért, így talán egyértelmű, hogy Erik herceg lopta el a szívét.
3 hozzászólás

moni1294

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ez az utolsó pont? nem is tudok mit mondani rá.

válasz erre

Linda

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kár, hogy ő is comningoutolt nemrégiben. Én még csak az első két résznél járok, de továbbra is tetszik. mosolygó smiley

válasz erre

bettike

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Már végig néztem, de nekem az első évad jobban tetszett.

válasz erre