5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból

Brauny , 2017. szeptember 23.
A Szex és New York túlzás nélkül egyike volt minden idők egyik legcsajosabb televíziós sorozatának, ami rengeteg nő számára adott a kikapcsolódás mellett egyfajta szellemi táplálékot is. Mindez nem véletlen, hiszen a négy New York-i hölgy bár olyan életet élt, amiről a többségünk csak álmodik, ellenben közben azért számtalan tanulságos dolgot is megtanulhattunk tőlük. Hogy mik voltak ezek?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Gondod van? Vegyél cipőt!

Nem kizárt, hogy a modern nő cipővásárlási bánatenyhítő szokásait a legtöbben a Szex és New York-ból lopták, amiből megtanultuk, hogy egy új cipő minden bút és bajt feledtet velünk. Elég csak felidézni Carrie szekrényét, ami tele volt a legújabb és legdivatosabb Jimmy Choo és Manolo Blahnik darabokkal!

5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból - 2. kép

2. Randi helyett inkább találka a csajokkal!

A Szex és New York egyik legnagyobb tanítása alighanem így hangozna hivatalos keretek között: mindig jobb egy átkoktélozott este a legjobb barátnőkkel, mint egy újabb unalmas randi valami balfácánnal, aki megint csak a bugyinkat akarja lehúzni. Örök igazság, tessék megjegyezni!

3. Az igazi barátság mindennél többet ér!

Szintén egy nagyon klisés, ámde fontos tanítása volt a Szex és New York-nak, hogy az igaz barátságot nem éri meg feladni semmiért, még egy helyes pasiért sem. Hogy miért? Mert a sorozat szereplői mindig tudták, hogy bármi is érte őket, bármekkora slamasztikába is kerültek, egymásra minden egyes esetben számíthattak.

4. Mindig szép vagy és pont!

Bár sokan kritizálták a sorozatot, amiért csak tökéletes alakú szereplőket válogattak be a rendezők, azért ezek a tökéletesnek vélt nők sem néztek ki minden epizódban olyan tökéletesen, de bármi is történt velük, mindig elhitték, hogy szépek, mert ha szépnek hiszed magadat, akkor a külvilág is annak lát majd téged. Ezt elég sokszor csak átvitt értelemben kaptuk a sorozatból, de egy életre megtanultuk!

5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból - 3. kép

5. A saját igazadért mindig ki kell állni!

A modern nő egyik ismérve a határozottság, amit a Szex és New York-ban minden egyes szereplő nagyon ügyesen megjelenített, ezáltal bármi is volt, mindig kiálltak a saját igazukért. Még akkor is, ha éppen nem volt igazuk, és ebben Samantha és Miranda bizony mindig az élen jártak!

+1. Megéri türelmesen várni a Nagy Ő-re!

Bár csak a végére érett be, de azért a Szex és New York-nak volt még egy nagyon fontos üzenete, miszerint a Nagy Ő-re mindig megéri türelmesen várni. Bár sokszor nagyon sokat, nem ritkán éveket késik, és az utolsó pillanatban állít be, de mindez akkor már kit érdekel, ha egyszer happy end a vége?
 
2 hozzászólás

bonita • Messiás #2 • 11 hónapja, 2 hete és 6 napja

hát ez jó.

Sandy • Messiás #1 • 11 hónapja, 3 hete

Carrie tényleg sokat várt a nagy Őre!