9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból

2017. szeptember 23.
6.1491
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A Szex és New York túlzás nélkül egyike volt minden idők egyik legcsajosabb televíziós sorozatának, ami rengeteg nő számára adott a kikapcsolódás mellett egyfajta szellemi táplálékot is. Mindez nem véletlen, hiszen a négy New York-i hölgy bár olyan életet élt, amiről a többségünk csak álmodik, ellenben közben azért számtalan tanulságos dolgot is megtanulhattunk tőlük. Hogy mik voltak ezek?


1. Gondod van? Vegyél cipőt!

Nem kizárt, hogy a modern nő cipővásárlási bánatenyhítő szokásait a legtöbben a Szex és New York-ból lopták, amiből megtanultuk, hogy egy új cipő minden bút és bajt feledtet velünk. Elég csak felidézni Carrie szekrényét, ami tele volt a legújabb és legdivatosabb Jimmy Choo és Manolo Blahnik darabokkal!

5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból - 2. kép

2. Randi helyett inkább találka a csajokkal!

A Szex és New York egyik legnagyobb tanítása alighanem így hangozna hivatalos keretek között: mindig jobb egy átkoktélozott este a legjobb barátnőkkel, mint egy újabb unalmas randi valami balfácánnal, aki megint csak a bugyinkat akarja lehúzni. Örök igazság, tessék megjegyezni!

3. Az igazi barátság mindennél többet ér!

Szintén egy nagyon klisés, ámde fontos tanítása volt a Szex és New York-nak, hogy az igaz barátságot nem éri meg feladni semmiért, még egy helyes pasiért sem. Hogy miért? Mert a sorozat szereplői mindig tudták, hogy bármi is érte őket, bármekkora slamasztikába is kerültek, egymásra minden egyes esetben számíthattak.

4. Mindig szép vagy és pont!

Bár sokan kritizálták a sorozatot, amiért csak tökéletes alakú szereplőket válogattak be a rendezők, azért ezek a tökéletesnek vélt nők sem néztek ki minden epizódban olyan tökéletesen, de bármi is történt velük, mindig elhitték, hogy szépek, mert ha szépnek hiszed magadat, akkor a külvilág is annak lát majd téged. Ezt elég sokszor csak átvitt értelemben kaptuk a sorozatból, de egy életre megtanultuk!

5+1 dolog amit megtanultunk a Szex és New York-ból - 3. kép

5. A saját igazadért mindig ki kell állni!

A modern nő egyik ismérve a határozottság, amit a Szex és New York-ban minden egyes szereplő nagyon ügyesen megjelenített, ezáltal bármi is volt, mindig kiálltak a saját igazukért. Még akkor is, ha éppen nem volt igazuk, és ebben Samantha és Miranda bizony mindig az élen jártak!

+1. Megéri türelmesen várni a Nagy Ő-re!

Bár csak a végére érett be, de azért a Szex és New York-nak volt még egy nagyon fontos üzenete, miszerint a Nagy Ő-re mindig megéri türelmesen várni. Bár sokszor nagyon sokat, nem ritkán éveket késik, és az utolsó pillanatban állít be, de mindez akkor már kit érdekel, ha egyszer happy end a vége?
2 hozzászólás

bonita

7 éve, 1 hónapja és 18 napja

röhögő smiley hát ez jó.

válasz erre

Sandy

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Carrie tényleg sokat várt a nagy Őre! röhögő smiley

válasz erre