2019. január 20., vasárnap • Fábián, Sebestyén

5+1 csajos film, amit nagyon várunk 2018-ban

Brauny , 2018. január 13.
2018 a csajos filmek szempontjából igencsak szerencsés esztendőnek ígérkezik. Az persze eléggé szubjektív, hogy mit tekinthetünk csajos filmnek és mit nem, de mi az alábbi listára felkerült címekről úgy gondoljuk, hogy hozzánk hasonlóan minden nő nagyon szívesen megtekintené akár párjával, akár barátnőivel karöltve. Hogy melyik filmekre érdemes jegyet váltani idén a moziban? Lássuk:
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Mamma Mia! Here We Go Again

Idén nyáron új epizóddal tér vissza közénk Meryl Streep és jól ismert bandájának zenés filmje, amely az első epizódjával is alaposan megdobogtatta a szívünket a számtalan romantikus pillanat és a sok-sok legendás Abba sláger miatt, és ha a folytatás csak fele olyan jól tudja majd hozni az első epizód sikerét, akkor már most nagyon boldogok lehetünk miatta.

5+1 csajos film, amit nagyon várunk 2018-ban - 2. kép

2. Ocean's 8


Az Ocean's 8 egy igazi különlegességnek ígérkezik az idei filmes színtérről, hiszen a jól ismert Ocean's Eleven női változatáról van szó, amelyben Sandra Bullock a Geoerge Clooney által megtestesített Danny Ocean húgaként bonyolódik majd a jól ismert nemesi család hagyományaiba, és éppen a börtönből szabadulva az évszázad bűntényét tervezi. Mindehhez csak hét társra van szüksége. Hét igazán tökös csajra!

3. Hihetetlen család 2

Bár kevesen gondolják csajos filmnek, az elképesztően cuki előzetes után garantáltan itt a helye ezen a listán a Hihetetlen család 2-nek, aminek első trailere annyira népszerű lett, hogy több mint 113 millió megtekintést sikerült elérnie alig pár nappal a bemutatást követően. A szuperhős család őrült kalandjai tehát biztosan belopják majd magukat a szívünkbe.

4. Szólíts a neveden

A Szólíts a neveden bár nem tartozik a drága hollywoodi szuperprodukciók közé, ellenben érdemes a figyelemre, ha csajos filmre vágyunk, hiszen egy a nyolcvanas években játszódó nyári love sztori vár benne ránk egy tinédzser fiúnak, valamint édesapja asszisztensének történetével a főszerepben, a csodaszép Észak-Olaszországban.

5+1 csajos film, amit nagyon várunk 2018-ban - 3. kép

5. Sunset


Idén debütál Nemes Jeles László második filmje is, aki a Saul fia után egy sokkal kellemesebb, csajosabb témát boncolgat a nyáron bemutatkozó újdonságban, mely az első világháború idejébe kalauzol minket, a magyar fővárosba. A történet szerint egy fiatal lány elveszíti a családját, és ahhoz, hogy újra viszontláthassa őket, őrült kalandokba kell keverednie.

+1. Lady Bird

A Lady Bird sem egy kifejezett hollywoodi sikerfilm, azonban az Amerikában már óriási sikerrel debütált mozi még tavasszal Európában is bemutatkozhat, és aki kedveli a megható családi drámákat, az itt új kedvencre találhat. A Lady Bird egy a családjától elidegenedő kamaszlányról szól, akinek lázadó élete rengeteg izgalmas és kalandot rejteget.
 
3 hozzászólás

Lolaa • Megszállott #3 • 1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Minoni írta:
Csajos Ocean filmet nagyon nem várom. Szerintem az nem lesz jó.
Egyet értek. Az pasikkal az igazi.

Minoni • Polihisztor #2 • 1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Csajos Ocean filmet nagyon nem várom. Szerintem az nem lesz jó.

Sandy • Messiás #1 • 1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Mamma miát várom a legjobban