9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

3 Netflix-film, ami garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot

2020. december 19.
64.6261
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az évvégi hajtás után, talán nincs is jobb, mint egy kis lazító, ünnepi köntösbe csomagolt romantikus film az otthon töltött esték során. A Netflix szerencsére idén is számos ünnepi témájú filmmel készült, így bőven van miből szemezgetnünk, ha arról van szó, hogy a klasszikus karácsonyi filmeket inkább meghagynánk Szentestére. Vanessa Hudgens, Emma Roberts és Emily Osment főszereplésével itt van három olyan film, amik különböző élethelyzetekből is próbálják átadni az ünnepi varázst.


Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás

Vanessa Hudgens 2018-ban megjelent Karácsonyi cserebere című filmjének idén novemberben jelent meg a második része. Az új részben a belgráviai hercegné, Stacy DeNovo átvette a királyságban a jótékonysági programok menedzselését és emellett megnyitotta a saját cukrászműhelyét is. A herceggel kiegyensúlyozott, boldog kapcsolata van, ám Margaret élete, már kevésbé kiegyensúlyozott. Egy hirtelen jött halálhír miatt Margaret lett a trón várományosa Montenaróban, így a hercegné és Kevin kapcsolata zátonyra futott. A film folytatásában a hasonmások ismét egy csereberével próbálják megoldani a felmerülő problémákat, ám egy nem várt rokon teljes egészében felforgatja a lányok tervét.


3 Netflix-film, ami garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot - 2. kép



Alkalmi randevú

Az Alkalmi randevúban Sloane szingli életét követhetjük nyomon. A 30-as éveiben járó fiatal nő teljesen úgy érzi, hogy boldog az élete férfi nélkül is, de láthatóan csak saját magát és a környezetét akarja ezzel hitegetni. Egy nap összefut a szívtipró Jacksonnal, aki az agglegény életét egy percig sem cserélné le egy tartós kapcsolatra. A két fiatal végül aztán, hogy elkerüljék mindkét oldalról a család és a közeli ismerősök lesújtó pillantásait az ünnepek során, úgy döntenek, hogy minden nagyobb eseményen eljátszák, hogy valójában egy párt alkotnak. Időközben szerelem szövődik és mindkettejüknek meg kell tanulniuk, hogy néha félre kell tenni a büszkeséget, ha a szerelem ránk talál.


3 Netflix-film, ami garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot - 3. kép



Karácsonyi csoda

Heidi a tanulmányai során elhagyta a szülővárosát, Pleasant Valley-t, hogy megvalósíthassa a nagy álmát és festővé váljon. Az élet azonban közbeszólt és a saját művészi kiteljesedését végül a háttérbe szorította és egy művészeti galéria kurátoraként kezdett el dolgozni. Karácsony alkalmával azonban visszatér a kisvárosba, ahol felnőtt és találkozik a tinédzserkori szerelmével, Chrisszel. A kisvárosi közeg, az ünnepi hangulat ismét fellobbantja a két fiatal között a rég elveszettnek hit lángot és idővel minden a feje tetejére áll. A lány az ünnepek végéhez közeledve egyre nagyobb dilemma elé néz, ami egy életre meghatározó döntés meghozatalára kényszeríti a főhősnőt.


3 Netflix-film, ami garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot - 4. kép

2 hozzászólás

Linda

3 éve, 7 hónapja és 11 napja

Az alkalmi randevút láttam jó kis film. A karácsonyi lovag is nagyon jó még. mosolygó smiley

válasz erre

Lolaa

3 éve, 7 hónapja és 12 napja

Karácsonyi krónikák 2-nek is itt kellene lennie.

válasz erre