14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

15 új üzlet nyílt a Parndorfi Designer Outletben

2017. április 14.
8.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Április 11-én került átadásra a Parndorfi Designer Outlet legújabb, 5 500 négyzetméteres Phase V részlege, ahol olyan világmárkák nyitották meg kapuit, mint például az Under Armour, a Peak Preformance, a Clarks vagy a Sotch & Soda.

Ezzel a bővítéssel már 36 500 négyzetméteresre bővült a világmárkák outletje.

Budapesttől csupán 200 km-re található Közép-Európa egyik legnagyobb designer outletje. A meglévő 160 üzlet mellé további 15 csatlakozott: Under Armour, Peak Performance, Scotch & Soda, Birkenstock, Rich & Royal, Mey Underwear, Christ, Patrizia Pepe, Clarks, Rolling Luggage, Wiesnkönig, Vingino és a Designer Pop-Up Store, ahol osztrák tervezők mutatják be a munkáikat. Az új részlegen kapott hatalmas üzletet a Polo Ralph Lauren is, akiket már eddig is tagjai voltak az Outletnek.

15 új üzlet nyílt a Parndorfi Designer Outletben - 2. kép

Henrik Madsen, a McArthurGlen észak-európai vezérigazgatója elmondta:

A parndorfi Designer Outlet kulcsfontosságú partner a régióban és egy határokon átívelő központ a vásárlóknak. Célunk, hogy a látogatóknak átadjuk az egyedi McArthurGlen élményt: magas-minőségű márkamixet, változatos gasztronómiai és szórakozási lehetőségeket, és természetesen a hatalmas megtakarításokat az év minden napján.

Az új részlegen található üzletekben rengeteg nyitási akcióval találkozhatunk, így érdemes kilátogatni Parndorfba, ahol a 19 éves története alatt már 53 millió látogató fordult meg.

15 új üzlet nyílt a Parndorfi Designer Outletben - 3. kép