154 ezren buliztak az idei Balaton Soundon

Mariann , 2017. július 11.
A fesztivál történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár a Balaton partján, és ismét rekord számú fesztiválozót vonzott a Balaton Sound. A szombati napon teltház felirat került ki a fesztivál bejáratára, amikor is többek között Robin Schulz és Kygo lépett fel a Nagyszínpadon.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ismét öt napig bulizhattak a fesztiválozók Zamárdi partján, a Balaton Soundon, ahová idén közel 154 ezren látogattak ki, sőt az időjárás is igen kegyes volt, hiszen csak 1-2 kisebb eső esett a néhány nap alatt. Már az első napon nagy sikert arattak a különböző utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a hamisítatlan riói hangulat. Idén is teltházzal működött a Party Boat, melyre már a fesztivál előtt elfogytak a jegyek.

Rengetegen voltak kíváncsiak Tiesto koncertjére is, melyet az a néhány rabló árnyékolt be, akik a koncert alatt paprikasprayvel támadtak néhány fesztiválozóra és lopták el értékeiket. A rendőrség a későbbiekben négy belga és egy olasz fiatalt állított elő. A szombati napon sokan várták már Robin Schulz fellépését, aki már tavaly is ott lett volna a fesztiválon, de sajnos akkor le kellett mondania fellépését betegségre hivatkozva.

A 11. Balaton Soundról készült fotógalériánkat megtekinthetitek Facebook oldalunkon.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!