8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

154 ezren buliztak az idei Balaton Soundon

2017. július 11.
8.2851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A fesztivál történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár a Balaton partján, és ismét rekord számú fesztiválozót vonzott a Balaton Sound.

A szombati napon teltház felirat került ki a fesztivál bejáratára, amikor is többek között Robin Schulz és Kygo lépett fel a Nagyszínpadon.

Ismét öt napig bulizhattak a fesztiválozók Zamárdi partján, a Balaton Soundon, ahová idén közel 154 ezren látogattak ki, sőt az időjárás is igen kegyes volt, hiszen csak 1-2 kisebb eső esett a néhány nap alatt. Már az első napon nagy sikert arattak a különböző utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a hamisítatlan riói hangulat. Idén is teltházzal működött a Party Boat, melyre már a fesztivál előtt elfogytak a jegyek.

Rengetegen voltak kíváncsiak Tiesto koncertjére is, melyet az a néhány rabló árnyékolt be, akik a koncert alatt paprikasprayvel támadtak néhány fesztiválozóra és lopták el értékeiket. A rendőrség a későbbiekben négy belga és egy olasz fiatalt állított elő. A szombati napon sokan várták már Robin Schulz fellépését, aki már tavaly is ott lett volna a fesztiválon, de sajnos akkor le kellett mondania fellépését betegségre hivatkozva.

A 11. Balaton Soundról készült fotógalériánkat megtekinthetitek Facebook oldalunkon.