13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

10 napos lesz idén a STRAND Fesztivál

2021. június 05.
63.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az idei nagy hazai fesztiválok többsége elmarad a koronavírus járvány miatt, de szerencsére néhány zenei rendezvény így is megrendezésre kerül, többek között a STRAND, mely 2021-ben Balatonvilágosra költözik.

A szervezők nemrégiben jelentették be, hogy a népszerű zenei fesztivál idén 4 nap helyett 10 napig fog tartani - augusztus 18-22 és 25-29.

között
-, és Zamárdi helyett ideiglenesen a balatonvilágosi Club Aliga helyére költözik. Ennek csupán annyi az oka, hogy Zamárdi idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont. A szervezők kisebb, de hosszabb eseményt szerveztek annak érdekében, hogy mindenki biztonságban tudjon végre egy nagyot bulizni.

A fesztiválnak már két külföldi fellépője is van: a Lost Frequencies és Alle Farben. Rajtuk kívül pedig a hazai zenei szcéna szinte minden meghatározó tagja fel fog lépni az eseményen. A helyszínen két színpad lesz majd, valamint különböző programok is várják majd az érdeklődőket.

Az 1-napos jegyek kedvezményesen, 7.990 forintért kaphatóak, míg a 4+1 napos bérletek 25.990 forintért vásárolhatóak meg a készlet erejéig. A jegyértékesítés július 11-én indul.