11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

10+1 olvasnivaló a nyárra - könyvajánló

2015. július 07.
3.1351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nyaralás során az egyik legkedveltebb kikapcsolódás - a strandolás mellett - a könyvolvasás, hiszen ilyenkor van elég idő arra, hogy egy könyvet nyugodt tempóban kiolvasson az ember. A mai cikkünkben 10+1 szuper könyvet ajánlunk a nyárra, hogy a nyaralás során a parton legyen egy kis szórakozás.


1. Nyaralás és esküvő tervezés

Ha éppen az esküvődre készülsz, akkor mindenképpen olvasd el előtte Harmath Artemisz - Esküdj! című könyvét, mely elárul minden titkot a jegyességtől kezdve egészen a mézeshetekig mindent, amit egy nőnek tudnia kell. A könyv tele van illusztrációkkal és humorral, hogy felkészítsen életed legnagyobb eseményére. (Libri, 2.990,-)

10+1 olvasnivaló a nyárra - könyvajánló - 2. kép

2. Mi is az az Omyno-kód?

Érdekel a számmisztika? Akkor olvasd el Salinger Richárd - Az élet megoldóképlete című könyvet, melyből megtudhatod mi is az az Omyno-kód és hogyan számolhatod ki a születési dátumodból. Ezzel megoldást találhatsz az érzelmi és az anyagi problémáidra, de még a betegségekre is. (Libri, 3.490,-)

3. Zenekar születik

Egy izgalmas történet két fiatalról, akik megvalósították álmaikat és eljutottak a legnépszerűbb fesztiválokra, mellyel együtt barátságuk is komoly szakítópróba elé kerül. Angyalosy Eszter, Baranyai Ákos - Wonderland című regénye a 2000-es évek zenei világában játszódik rengeteg dallal. (Bookline, 2.990,-)

4. Kapcsolati válság

Sose egyszerű egy nő kapcsolata, főleg ha az válságba kerül a pénz miatt. Papp Diána - Jóságszalon című regénye könnyed humorral megfűszerezve ír egy harmincas nő kapcsolati válságáról, hogy a biztonság helyett inkább a kalandot választja-e, a gazdagság helyett a szerelmet. Könnyebb vagy a rázósabb utat választja. (Bookline, 2.990,-)

10+1 olvasnivaló a nyárra - könyvajánló - 3. kép

5. Egy díva története

Sophia Loren nevét szinte mindenki ismeri, de kevesen ismerik magánéletét és a botrányait. Sophia Loren - Loren életrajzi könyvből megismerhetjük az olasz színésznő magánéletét, kapcsolatait, sőt még a börtönben eltöltött napokról is őszintén mesél könyvében. Loren mellett több híresség emberi arcát is megismerhetjük. (Helikon, 3.990,-)

6. Egy hercegnő élete

Nincs olyan lány, nő aki ne látta volna a Sissi hercegnőről készült izgalmas filmet. Most Allison Pataki - Sissi című regényéből egy új megvilágításban ismerhetjük meg a csodás hercegnő szerelmi kapcsolatát Ferenc Józseffel és a Habsburg család hálószobáiba is betekintést nyerünk. (Helikon, 3.990,-)

10+1 olvasnivaló a nyárra - könyvajánló - 4. kép

7. Boldogság kézikönyv

Manapság egyre több embernek van szüksége egy könyvre, mely segít boldogan és tudatosan élni az életét. Patti Digh - Most élsz című kézikönyve a boldogabb, tudatosabb és teljesebb élethez rengeteg illusztrációval és feladattal segít, hogy megváltoztassuk életünket. A könyv 37 inspiráló történetet mesél el. (Alexandra, 3.999,-)

8. Gyilkossági eset

Szereted a krimiket? Íme egy izgalmas könyv, melyben egy fiatal nő próbálja megtalálni barátnője gyilkosát, miközben egykori szeretője teljesen kiforgatta mindenéből. Emma Donoghue - Érzékek tánca című regénye elkalauzolja az olvasót San Francisco éjszakai kavalkádjába az 1800-as évek végén. (Alexandra, 3699,-)

9. Egy rabszolga szabadsága

Egy könyv a szabadságról, barátságról és a reményről, mely egy rabszolgalány és egy fiatal úrihölgy sorsának különös alakulását meséli el magával ragadó módon. Sue Monk Kidd - Szárnyak nélkül szabadon című regényét világszerte már több mint egy millió példányban adtak el.(Alexandra, 3.699,-)

10+1 olvasnivaló a nyárra - könyvajánló - 5. kép

10. Mátyás király szerelme

A magyar történelem legigazságosabb királyának, Mátyás király szerelmének legendás története most regény formájában elevenedik meg az olvasó számára. Lányi Zoltán - Szép Ilona című történelmi regényéből megismerhetjük Szép Ilona és Mátyás király kapcsolatát, miként befolyásolta szerelmük egy ország boldogulását. (Alexandra, 3.699,-)

+1 Visszatér a nagy Ő

Egyetemi szerelemnek indult Rachel és Ben kapcsolata, majd a sors elszakította őket egymástól, de 10 év elteltével az élet egy új esélyt ad számukra, azonban a dolgok sokat változtak azóta. Mhairi McFarlane - Helló, szia, szeretlek! című romantikus regénye vicces és megható élethelyzeteket mutat be, dilemmákat, melyekkel akár mi is szembesülünk. (Alexandra, 3.699,-)
6 hozzászólás

csillucs

9 éve, 6 hónapja és 11 napja

A Sissit mindenkinek ajánlom mosolygó smiley olyan jó, mint a film volt anno.
Most olvastam ki nemrég és nagyon tetszett.

válasz erre

Enci

9 éve, 6 hónapja és 23 napja

Huuu mennyi könyv! mosolygó smiley Mindet szeretném! De leginkább a Sissi és Loren könyve érdekel, de van még 1-2 ami tetszik. Jó kis ajánló lett. Remélem a jövőben lesz még ilyen.

válasz erre

leoni

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nagyon-nagyon szuper könyvajánló lett! mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nagyszerű ajánló, köszönjük szépen!

Most már inkább bőség zavara lett nálam! röhögő smiley

válasz erre

Minoni

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

Szuper könyvek. Alig tudok választani, de biztosan szerzek belőle, mert tetszenek.

válasz erre

pilótakeksz

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ejha mennyi könyv! mosolygó smiley Sissi könyve érdekel a legjobban. Azt mindenképpen beszerzem!

válasz erre