Hozzávalók:
2 evőkanál vaj
50 g brokkoli
100 g gomba
1 db vöröshagymát
1 db piros kaliforniai paprika
50 g zöldborsó
8 db tojás
2 dl tej
1 teáskanál dijoni mustár
só, bors
30 g szétmorzsolt feta
Elkészítés:
A sütőt kapcsoljuk be és melegítsük fel 200 fokra. A zöldségeket daraboljuk fel kockákra, a hagymát apróra. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és megpirítjuk rajta a hagymát, majd a többi zöldséget is hozzáadjuk és együtt pároljuk őket 10 percig.
A tojást verjük fel a tejjel és sóval, borssal ízesítsük. Öntsük a zöldségekre és egyengessük el. Szórjuk rá a feta sajtot és 3 percig alacsony lángon sütjük. Végül a sütőbe tesszük a serpenyőt és 10-15 perc alatt készre sütjük a frittatat.