Hozzávalók:
300 g csirkemell
1 nagy lilahagyma
150 g zöldborsó
2-3 szem paradicsom
2 db paprika
1 db répa
1 db cukkini
1 db padlizsán
kevés olívaolaj
só, bors
szójaszósz
petrzselyemzöld
Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk kockákra, majd locsoljuk meg kevés olívaolajjal és sóval, borssal fűszerezzük. Aki pikánsabban szereti, az természetesen más fűszert is tehet a húsra. A hagymát vágjuk karikákra. A többi zöldséget pedig szintén kockákra vágjuk.
Egy wok-ba tegyünk kevés olajat és pirítsuk meg benne a hagymát, majd adjuk hozzá a húst is és süssük pirosra. Ha megsült a hús, akkor adjuk hozzá a friss zöldségeket és szójaszósszal locsoljuk meg. Addig főzzük, amíg a hús és a zöldség puha nem lesz.
Végül apróra vágjuk a petrezselymet és megszórjuk vele az ételt. Azonnal tálalhatjuk is.