21 °Ctiszta égbolt
2020. július 05., vasárnap • Emese, Sarolta

Uborkás epersaláta

Mariann , 2020. május 30.
Talán kevesen tudják, hogy az eper nem csak édességként kiváló, de akár salátákba is belecsempészhetjük, ugyanis bizonyos zöldségekhez nagyon jól illik. Mai receptünk éppen egy ilyen saláta, amit most érdemes elkészíteni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 db uborka
 200 g eper
 1 kisebb fej vöröshagyma
 100 g feta sajt
 2 evőkanál apróra vágott menta
 ízlés szerint öntet

Elkészítés:
Az uborkát vágjuk össze vékonyabb szeletekre és tegyük egy nagytálba. A hagymát vágjuk vékonyabb karikákra, míg az epret negyedekre vagy ha kisebbek, akkor csak félbe. Keverjük össze az epret, a hagymát és az uborkát, majd szórjuk rá a fetát és a mentát.

Ízlés szerint tálalás előtt locsoljuk meg valamilyen öntettel.
 
1 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #1 • 1 hónapja, 6 napja

Azta! Még sosem ettem így salátát, hogy eper van benne.