13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Uborkás, avokádós feta saláta

2020. március 22.
18.7961
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy könnyed tavaszias-nyárias saláta, amit bármikor összedobhatunk húsokhoz vagy akár halakhoz. Rengeteg vitamin van az uborkában és az avokádóban is, így ilyenkor különösen fontos, hogy minél több zöldséget együnk.


Hozzávalók:
2 db avokádó
2 evőkanál kapor
1 db uborka
fél citrom leve
só, bors
3 evőkanál olívaolaj
100 g feta sajt

Elkészítés:
Az avokádókat pucoljuk meg, majd tetszés szerint szeleteljük fel őket. Az uborkát szintén pucoljuk meg, majd vágjuk kisebb kockákra. Tegyünk ugyan így a feta sajttal és egy nagy tálban keverjük össze őket. Öntsük le az olajjal, majd a citrom levével is. Szórjuk meg ízlés szerint sóval, borssal valamint az apróra vágott kaporral.

Végül tegyük hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
1 hozzászólás

moni1294

4 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ez valahogy túl zöld nekem röhögő smiley

válasz erre