24 °Czápor
2020. július 16., csütörtök • Valter

Uborkás, avokádós feta saláta

Mariann , 2020. március 22.
Mai receptünk egy könnyed tavaszias-nyárias saláta, amit bármikor összedobhatunk húsokhoz vagy akár halakhoz. Rengeteg vitamin van az uborkában és az avokádóban is, így ilyenkor különösen fontos, hogy minél több zöldséget együnk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 db avokádó
 2 evőkanál kapor
 1 db uborka
 fél citrom leve
 só, bors
 3 evőkanál olívaolaj
 100 g feta sajt

Elkészítés:
Az avokádókat pucoljuk meg, majd tetszés szerint szeleteljük fel őket. Az uborkát szintén pucoljuk meg, majd vágjuk kisebb kockákra. Tegyünk ugyan így a feta sajttal és egy nagy tálban keverjük össze őket. Öntsük le az olajjal, majd a citrom levével is. Szórjuk meg ízlés szerint sóval, borssal valamint az apróra vágott kaporral.

Végül tegyük hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
 
1 hozzászólás

moni1294 • Überbrutál #1 • 4 hónapja, 3 napja

Ez valahogy túl zöld nekem