Hozzávalók:
200 g ázsiai száraz tészta
250 g lazacfilé
1 teáskanál olívaolaj
2-3 teáskanál thai vörös currypaszta
2 szál újhagyma
1 db édesburgonya
2 dl zöldségalap
1 dl tej
fél csokor koriander
Elkészítés:
A tésztát készítsük el a csomagoláson lévő utasítások alapján, majd szűrjük le és öblítsük át. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsuk fel az olajat és egy perc alatt pirítsuk meg a curryt rajta. Az újhagymát vágjuk karikákra, míg a burgonyát kisebb kockákra és adjuk a curryhez. Öntsük fel az alaplével és a tejjel.
Hagyjuk felforrni az alapot, hogy a krumpli megpuhuljon. Közben a lazacot szeleteljük fel és adjuk hozzá az alaphoz. Főzzük két percig. A koriandert vágjuk apróra és keverjük hozzá. Végül a tésztát tálakba tesszük és ráhalmozzuk a levest tartalmát, valamint egy keveset a levesléből.