Hozzávalók:
2 evőkanál vaj
2 evőkanál olívaolaj
4 szelet csirkemellfilé
150 g gomba
1 db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor tárkony
1 dl főzőtejszín
só, bors
Elkészítés:
A vajat és az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, majd a csirkemelleket elkezdjük kisütni benne. Ha színt kaptak, akkor lejjebb vesszük a hőfokot és lefedve pároljuk 8-10 percig. A csirkéket tegyük félre, majd pároljuk meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát. A gombát szeleteljük fel és pároljuk meg a hagymával együtt.
Ezután mehet bele a friss tárkony és a tejszín, majd a húst is tegyük vissza. Szórjuk meg sóval és borssal, majd néhány percig főzzük az egészet együtt. Végül rizzsel tálalhatjuk.