Hozzávalók:
500 g marhabélszín
1,5 evőkanál dijoni mustár
1,5 evőkanál sűrített paradicsom
só, bors ízlés szerint
2 kávéskanál fűszerpaprika
1 közepes db vöröshagyma
2 db tojássárgája
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst érdemes a hentessel kétszer ledaráltatni, így nem kell otthon nekünk szenvedni még pluszban ezzel. A hagymát és a fokhagymát nagyon finomra összevágjuk és a hozzáadjuk a húshoz. Ehhez adjuk a többi hozzávalót, a fűszereket és alaposan összedolgozzuk az egészet tiszta kézzel. Közben érdemes kóstolgatni, hiszen mindenkinek más az ízlése.
Érdemes ezután lefedve néhány órára vagy akár egy egész éjszakára hűtőbe tenni. Végül pirítóssal, zöldségekkel és vajjal tálaljuk, ki hogy szereti fogyasztani.