Mini mozzarellás falatok
A mini mozzarellákat tűzzük fel egy fogpiszkálóra, majd szúrjunk rá koktélparadicsomot és locsoljuk meg őket egy kevés olívaolajjal, balzsamecettel. Végül szórjuk meg egy kevés bazsalikommal. Isteni lesz!
Apró zsírosdeszkák
Talán a legegyszerűbb, klasszikos magyar finomság a zsírosdeszka. Vegyünk egy jó nagy bagettet, féloldalasan vágjuk fel és kenjük meg zsírral. A lilahagymát karikákra vágjuk és ráhalmozzuk a kenyérre. Kedvenc lesz!
Leveles hot-dog
Virslit szinte kötelező enni szilveszterkor, így készítsünk hot-dog falatkákat. Egy csomag leveles tésztát körülbelül 1 cm vastagságúra nyújtunk. A virsliket vágjuk félbe, vagy ha nagyok, akkor három részre. Csomagoljuk be a leveles tésztába egyenként a virsliket és 180 fokon körülbelül 15 perc alatt készre sütjük őket.
Klasszikus falatok
Engedjük szabadjára kreativitásunkat és készítsünk olyan szendvicseket, amilyeneket csak szeretnénk. Érdemes bagettet vásárolni és abból készíteni. Kenjünk meg margarinnal vagy majonézzel a kenyeret és szeleteljünk rá vékonyan téliszalámit, turistát, sonkát vagy a vegetáriánusoknak pakoljunk rá sajtot.
Olívabogyót is szúrhatunk a falatokra vagy más zöldségeket, illetve majonézzel vagy pirosarannyal díszíthetjük a mini szendvicseinket.
Minél változatosabb, annál jobb lesz a party és senkinek nem kell majd hívnia a pizza futárt.