6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Szépülj kávézás közben az új magyar fejlesztésű szépségkávéval

2020. szeptember 22.
2.1091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Végre megérkezett a tökéletes kávé, mely nem csak felébreszt a nehéz reggeleken, de közben a bőrszépítő hatóanyagoknak köszönhetően még fiatalossá is varázsolja a bőrt.

Nemrégiben vált elérhetővé elsőként a magyar piacon az a 100%-ban magyar fejlesztésű szépségkávé, mely zöldkávét, kollagént és hialuronsavat is tartalmaz.

A CollAging Coffee Blend fő összetevője az egészséges zöldkávé kivonat, mely nem csak koffeint tartalmaz, de a diétában is segít, ugyanis felgyorsítja az anyagcserét. A zöldkávé háromszor annyi antioxidánst tartalmaz, mint fekete társa, ezért is fontos diéta alatt fogyasztani.

Emellett a kávépor tartalmaz még kollagént és hialuronsavat is melyek elsősorban a szépségápolási iparban ismertek. A kollagénnek számos jótékony hatása van, melyekről ebben a cikkben is írtunk. A hialuronsav szintén segít rugalmasabbá tenni a bőrt, ráadásul vízmegkötő hatással is bír, így sokkal hidratáltabb lesz a bőr. Egy adag kávépor 1500 mg kollagént és 45,4 mg hialuronsavat tartalmaz.

Szépülj kávézás közben az új magyar fejlesztésű szépségkávéval - 2. kép

A CollAging Coffee Blend 30 db instant kávét tartalmaz, mely elegendő egy hónapra, és 5990 forintos áron érhető el a Collagen Cocktail webshopjában.