30 ℃Tiszta idő
2017. augusztus 18., péntek • Ilona

Sült szűzpecsenye zöldségágyon

Mariann , 2017. július 30.
Tökéletes vasárnapi recept a sült szűzpecsenye zöldségágyon. Könnyedén el lehet készíteni, ráadásul nem tart sokáig megsütni a húst. A zöldségekkel tálalva még diétázók is fogyaszthatják.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 kg sertésszűz
 1,5 teáskanál kakukkfű
 1 teáskanál pirospaprika
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál tengeri só
 500 g vörös burgonya
 1 közepes vöröshagyma
 1 csésze bébi sárgarépa
 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a fűszereket. A zöldségeket vágjuk össze és öntsünk rá egy kis olajat. Ezután szórjuk meg egy evőkanál fűszerkeverékkel és alaposan forgassuk össze a zöldségeket, hogy mindegyik fűszeres legyen. Tegyük a zöldségeket egy sütőzacskóba és előmelegített sütőben 200 fokon süssük őket 15 percig.

A húst közben a maradék fűszerkeverékkel szórjuk meg. Vegyük ki a sütőből a zöldséget vegyük ki a zacskóból és tegyük tepsire. Helyezzük mellé a húst és további 20 percig süssük az egészet. Mielőtt a húst felszeletelnénk hagyjuk pihenni 5 percet.
 
1 hozzászólás

leoni • Messiás #1 • 2 hete és 3 napja

Ohhh de jó ez a recept.

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.