Sült paradicsomos gnocchi

Mariann , 2018. április 06.
Dobj össze néhány perc alatt egy isteni vacsorát vagy ebédet. Nem kell hozzá túl sok minden, és tényleg nagyon gyorsan készen is van. Persze ha időd mint a tenger, akkor Te magad is elkészítheted a házi gnocchit.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 250 g gnocchi
 1 fej fokhagyma
 4 evőkanál olívaolaj
 250 g koktélparadicsom
 1 fej vöröshagyma
 néhány levél bazsalikom
 parmezán sajt

Elkészítés:
A paradicsomokat vágjuk félbe, majd dobjuk őket egy serpenyőbe 2 evőkanál olívaolajjal együtt és alacsony lángon süssük meg őket. Közben a hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk és egy másik serpenyőben kevés olajon megpároljuk őket. Ha már szépen összeestek, akkor mehet hozzájuk a boltban vásárolt gnocchi és elkezdjük összeforgatni a hagymával.

Picit pirítsuk meg a gnocchikat, majd ezután hozzáadhatjuk a már megsült paradicsomokat. Összeforgatjuk az egészet és bazsalikomlevéllel, valamint parmezán sajttal tálalhatjuk is.
 
2 hozzászólás

moni1294 • Überbrutál #2 • 3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Wow jó kis recept

Minoni • Polihisztor #1 • 3 hónapja, 3 hete

Jó, hogy lehet ilyen tésztákat frissen kapni.