2018. január 20., szombat • Fábián, Sebestyén

Sült paradicsomos caprese saláta

Mariann , 2018. január 08.
Egy könnyed saláta ebédre vagy vacsorára tökéletes választás, ha nem szeretnénk túl nehezet enni. Ha nem szeretnénk hideg salátát fogyasztani, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a sült paradicsomos salátát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 200 g koktélparadicsom
 100 g mini mozzarella
 friss bazsalikom
 só, bors
 olívaolaj

Elkészítés:
A paradicsomokat mossuk meg, majd vágjuk őket félbe. Ha csak sima paradicsom van, akkor sem baj, azokat vágjuk kicsit kisebbre. Ezután egy serpenyőbe tegyünk olajat és kezdjük el megsütni benne a paradicsomokat. Nem kell kavargatni, inkább csak a serpenyővel mozgassuk, rázogassuk őket.

Ha már kezdenek összeesni, akkor szedjük ki egy tányérra őket, szórjuk meg sóval, borssal valamint a félbe vágott mozzarellával és a friss bazsalikommal. Még egy pici olívaolajjal meglocsolva tálalhatjuk is.
 
4 hozzászólás

EszterSzabadkai • Hiperaktív #4 • 1 hete és 5 napja

Csak ilyen nekem kevés lenne, de mondjuk tésztával...

Sandy • Messiás #3 • 1 hete és 5 napja

Sült paradicsommal is biztos finom.

Gucci • Überbrutál #2 • 1 hete és 5 napja

Adom! Diétahoz tökéletes.

Pillangó • Pipi #1 • 1 hete és 5 napja

Uhhh paradicsom és sajt tökéletes.