-3 °Cenyhe havazás
2021. január 19., kedd • Sára, Mária

Sült mézes-diós camembert

Mariann , 2021. január 10.
Mai receptünk egy nagyon szuper előétel, amit egészen biztosan szeretni fog a család és a barátok is. A méz nagyon jól illik a camembert sajthoz, ahogy a dió és a gránátalma is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 200 gramm camembert
 3-4 evőkanál méz
 fél bögre dió
 1 db gránátalma magjai
 fél teáskanál friss rozmaring
 ízlés szerint só

Elkészítés:
180 fokra előmelegített sütőbe betesszük a sajtot egy vasedényben vagy tálban. Süssük 10 percig, amíg már szépen belül megolvad, kívül pedig kissé megpirul. Közben a diót, a mézet és a rozmaringot összekeverjük. Ha megsült a sajt, akkor ráhalmozzuk a mézes diót, megszórjuk pici sóval és végül a gránátalmát is rászórjuk.

Még forrón tálaljuk pirítóssal, keksszel vagy más ropogtatnivalóval.
 
nincs még hozzászólás