Sült fokhagymakrém

Mariann , 2018. augusztus 11.
A fokhagymakrém sok mindenre jó, lehet kenni például friss pirítósra, de adhatjuk paradicsomszószhoz is, vagy akár tésztákhoz, húsokhoz is keverhetjük. Ez az egyik legegyszerűbb recept, csupán két hozzávaló kell.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 db egész fokhagyma
 olívaolaj

Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Közben a fokhagymákat csomagoljuk be külön-külön alufóliába és locsoljuk meg őket egy kis olívaolajjal. Csomagoljuk őket be, majd ezután tegyük őket a sütőbe 20-25 percre. Ha megsültek, óvatosan vegyük őket ki és csomagoljuk ki.

Hagyjuk picit hűlni a fokhagymákat, majd óvatosan távolítsuk el a héját. A belsejét tegyük egy tálba és már lehet is kenni vele a kenyeret.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Szuper!

pilótakeksz • Messiás #1 • 2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nyam nyam tok jó.