9 ℃Többnyire felhős
2017. november 24., péntek • Emma

Spenótos tésztasaláta

Mariann , 2017. október 26.
Ha már unod a nehéz ételeket, akkor mindenképpen készítsd el ezt az egyszerű tésztasalátát. Hamar el lehet készíteni és hidegen is bátran lehet fogyasztani, ráadásul rengeteg vitamin van benne.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 250 g penne tészta
 3 evőkanál olívaolaj
 3 evőkanál fehérboros ecet
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál kakukkfű
 1/2 teáskanál fokhagyma por
 1/2 teáskanál oregánó
 1/2 teáskanál tengeri só
 1 csomag bébispenót
 250 g koktél paradicsom
 1 csomag mozzarella
 2 evőkanál reszelt parmezán

Elkészítés:
A tésztát főzzük ki bő, sós vízben majd szűrjük le és hagyjuk egy picit kihűlni. Közben a mozzarellát és a paradicsomot vágjuk félbe. Keverjük össze egy tálban az olívaolajat, a fehérborecetet és a fűszereket. Forgassuk meg benne a tésztát, a paradicsomot és a sajtot, végül szórjuk bele a spenótot és a parmezánt is.

Szobahőmérsékleten vagy hidegen tálaljuk.
 
2 hozzászólás

zitucska • Überbrutál #2 • 1 hónapja,

Elég egyszerű. Könnyen össze tudom dobni.

Lolaa • Hiperaktív #1 • 1 hónapja,

Bírom a tésztasalikat.