13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Spenótos serpenyős csirke

2017. március 25.
8.5061
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Percek alatt is lehet ízletes ebédet összedobni, ráadásul nem csak finom lesz, hanem egészséges is. Mai receptünk a spenótos serpenyős csirke, mely biztosan hamar a család kedvence lesz, ha elkészíted.


Hozzávalók:
250 g csirkemell filé
250 g spenót
6 db szárított paradicsom
125 g mozzarella
1 fél citrom leve
1 evőkanál vaj
2 evőkanál olívaolaj
só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
Forraljunk egy kis sós vizet, majd a megmosott spenótot néhány másodpercre szórjuk a sós vízbe, hogy éppen összeessen, majd szűrjük le. A húst vágjuk szeletekre vagy kockákra, sóval és borssal szórjuk meg és a felhevített vajon és olajon kezdjük el pirítani.

Közben a paradicsomot vágjuk csíkokra. Ha már majdnem kész a csirke, adjuk hozzá a paradicsomot és a spenótot. A végén szórjuk bele a sajtot is és tálalás előtt a citrom levével locsoljuk meg.
2 hozzászólás

Linda

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Jó kis recept.

válasz erre

EszterSzabadkai

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Jól néz ki. Szeretem a kicsit olaszosabb ételeket.

válasz erre