Sörben sült mustáros csirkeszárny

Mariann , 2018. június 13.
Már csak pár nap és néhány hétre elfelejthetjük a pasikat, ugyanis indul a foci világbajnokság. Ha nem szeretnénk, hogy párunk ez idő alatt mindenféle egészségtelen dolgot egyen, készítsünk neki finom és tápláló ételeket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 kg csirkeszárny
 5 dl sör
 5 evőkanál mustár
 4 evőkanál vaj
 só, bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat mossuk meg és szedjük szét őket kisebb darabokra. Ezután alaposan megsózzuk a szárnyakat és egy tepsibe tesszük őket. A mustárt keverjük el a borssal és kenjük meg vele a szárnyakat. Ezután a vajat kisebb darabokban szórjuk rájuk, végül a sörrel öntsük le az egészet.

Takarjuk le fóliával az egészet és előmelegített sütőben 200 fokon 45 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát és további 15-20 perc alatt ropogósra sütjük a szárnyakat. Mártogatóssal kínáljuk.
 
3 hozzászólás

Cynthia • Überbrutál #3 • 4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ohh ezt biztosan megcsinálom a fiúknak a hétvégén csak egy kicsit nagyobb mennyiségben

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon jó ötlet.

Sandy • Messiás #1 • 4 hónapja, 2 hete és 2 napja

tökéletes kombó egy kis sörrel a pasiknak