2018. szeptember 21., péntek • Máté, Mirella

Sajtkrémes lazac

Mariann , 2018. március 06.
A lazac rendkívül egészséges alapanyag, amit többféle képen is el lehet készíteni, így aki nem nagyon kedveli a halakat, még talán az is meg fogja enni. A sajtkrémes lazacot nagyon könnyen el lehet készíteni és szinte bármit lehet mellé enni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 4 db lazacfilé
 60 g fokhagymás krémsajt
 50 g alacsony zsírtartalmú krémsajt
 20 g zsemlemorzsa
 só, bors

Elkészítés:
A halszeleteket szórjuk meg pici sóval és borssal, majd tegyük őket egy tepsire. A krémsajtokat keverjük össze és kenjük meg vele a lazacszeleteket, ezután szórjuk meg mindegyiket zsemlemorzsával.

Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük a halszeleteket. Ezután már lehet is őket fogyasztani. Megszórhatjuk még petrezselyemmel vagy egy kis citromlével.
 
1 hozzászólás

zsebibaba • Überbrutál #1 • 7 hónapja, 2 napja

Hmmm ez nem is rossz. És nem kell agyon ízesíteni.