Rozmaringos sülthal

Mariann , 2019. május 06.
Mai receptünk egy nagyon egyszerű és egészséges halétel, amit könnyedén elkészíthetünk. A magyarok nagyon kevés halat fogyasztanak, pedig minden hétenlegalább egyszer kellene valamilyen halat enni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 600 g pangasius
 50 g vaj
 só, bors ízlés szerint
 2 gerezd fokhagyma
 4 szál rozmaring

Elkészítés:
A halat szórjuk meg sóval és borssal. A fokhagymát és a rozmaringot apróra vágjuk. Ezután egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a fokhagymát és a rozmaringot, majd kevés kavargatás után a halat is beletesszük. Alacsony hőmérsékleten megsütjük a halszeletek mindkét oldalát.

Párolt zöldséggel vagy rizzsel tálalhatjuk is, percek alatt elkészül.
 
1 hozzászólás

moni1294 • Überbrutál #1 • 2 hónapja, 3 hete

Szuper. Imádom a halakat.