Hozzávalók:
3-4 db hekkfilé
só, bors
2 db citrom
egy kevés gyömbér
rozmaring szár
Elkészítés:
A halakat mossuk meg, majd vágjunk le akkora alufóliákat, amekkorák a halak és helyezzük rájuk a hekkeket. Ezt követően sóval és borssal hintjük meg mindkét oldalát a hekkfiléknek.
A citromot félbevágjuk és meglocsoljuk vele a halat, majd vágunk le néhány karika citromot, melyeket majd a halak mellé helyezünk. A gyömbért pucoljuk meg és reszeljünk egy keveset a filékre. A rozmaring szárakat egyszerűen helyezzük a halakra.
Csomagoljuk be a fóliákkal a halat és tegyük az előmelegített sütőbe őket. 170 fokon, 35-40 perc alatt puhára pároljuk, a végén óvatosan kibontjuk a csomagokat és egy picit megpirítjuk a halak tetejét.
Párolt zöldséggel vagy friss salátával tálaljuk. A végén még locsoljuk meg őket egy kevés citrommal.