29 ℃Eső előfordulhat
2017. június 26., hétfő • János, Pál

Pácolt kecskesajt recept

Mariann , 2017. június 06.
Nyári nagy melegben a könnyedebb ételeket valahogy jobban kedveljük, így ma mutatunk egy nagyon egyszerű előétel receptet, amitől tutira hátat fognak dobni a vendégeid.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 270 g kecskesajt
 470 ml extra szűz olívaolaj
 1 teáskanál piros csili pehely
 1 teáskanál egész édeskömény
 2 teáskanál rózsabors
 4 db citromhéj csík
 4 babérlevél
 6 ágl friss kakukkfű
 4 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
Vágjuk a kecskesajtot nyolc egyenlő részre és formázzunk belőlük golyókat. Ezután egy zárható dobozba vagy üvegbe öntsünk olívaolajat és szórjuk bele a csilit, az édesköményt, a borsot és a kecskesajtot is. Szórjuk bele a többi fűszert is, majd ha kell, akkor még öntsünk rá olajat, hogy teljesen befedje a sajtot.

Tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összekeveredjenek, majd tálalhatjuk is a pikáns kecskesajtokat.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Pipi #2 • 2 hete és 6 napja

Szeretem a kecskesajtot és ez istenien néz ki.

Lili • Messiás #1 • 2 hete és 6 napja

Wow de guszta.

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.