Mai receptünk egy szuper finom késő nyári recept, melyet grillen a legjobb elkészíteni. Az őszibarack és a csirke nagyon jól kiegészíti egymást, így érdemes őket együtt megsütni.
Hozzávalók:
600 g csirkemell
2 evőkanál olívaolaj
fél teáskanál fokhagymapor
fél teáskanál szárított oregán
fél teáskanál só, bors
2-3 db őszibarack
1-1 db sárga és piros paprika
1 fej lila hagyma
Elkészítés:
Vágjuk össze a paprikákat nagyobb darabokra, valamint a barackokat cikkekre. A hagymát szintén nagyobb darabokra vágjuk, ezután keverjük össze ezeket egy tálban és szórjuk meg egy pici sóval, borssal. A csirkét vágjuk csíkokra vagy kockákra és keverjük össze az olajjal, valamint a fűszerekkel.
Készítsünk nyársakat az alapanyagokból, mindenre jusson bőven. Ezután grillen vagy akár sütőben süssük meg a nyársakat.