13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Őszibarackos-csirkés nyársak

2018. szeptember 01.
14.3461
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy szuper finom késő nyári recept, melyet grillen a legjobb elkészíteni. Az őszibarack és a csirke nagyon jól kiegészíti egymást, így érdemes őket együtt megsütni.


Hozzávalók:
600 g csirkemell
2 evőkanál olívaolaj
fél teáskanál fokhagymapor
fél teáskanál szárított oregán
fél teáskanál só, bors
2-3 db őszibarack
1-1 db sárga és piros paprika
1 fej lila hagyma

Elkészítés:
Vágjuk össze a paprikákat nagyobb darabokra, valamint a barackokat cikkekre. A hagymát szintén nagyobb darabokra vágjuk, ezután keverjük össze ezeket egy tálban és szórjuk meg egy pici sóval, borssal. A csirkét vágjuk csíkokra vagy kockákra és keverjük össze az olajjal, valamint a fűszerekkel.

Készítsünk nyársakat az alapanyagokból, mindenre jusson bőven. Ezután grillen vagy akár sütőben süssük meg a nyársakat.
1 hozzászólás

kalifa

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez jó recept. Sose grilleztem barackot.

válasz erre