17 °Ckevés felhő
2020. szeptember 24., csütörtök • Gellért, Mercédesz

Őszi újdonságokkal erősít a chocoMe

Mariann , 2020. szeptember 16.
A magyar csokoládémanufaktúra a közelmúltban nem csak újabb nemzetközi díjakkal gazdagodott, de 7 új csokoládékülönlegességgel készül az őszi szezonra, melyek már elérhetőek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A chocoMe már évek óta ismert a kiváló minőségű, kézzel készült csokoládékülönlegességeiről, melyek után különböző nemzetközi díjakat is kapnak. Idén ősszel a mogyoró és a liofilizált gyümölcsös édességek kerülnek előtérbe, valamint egy különleges ginnel ízesített étcsokoládé.

chocoMe Entrée

A márka klasszikus táblás csokoládéi 5 új ízben érhetőek el idén ősszel, melyek mindegyikében fellelhető a liofilizált kékáfonyás joghurt. A táblás csokoládé elérhető étcsokis, tejcsokis és fehércsokis változatokban, melyek a korábban említett joghurt mellett liofilizált erdei gyümölcsöket tartalmaznak, úgy mint például az eper, málna, feketeszeder.

Őszi újdonságokkal erősít a chocoMe - 2. kép

chocoMe Petit 9

A Petit család egy újabb taggal bővül, méghozzá egy ginnel ízesített töltött csokoládéval. A manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. A csokifalatok nagyon finomak, az alkohol egyáltalán nem tolakodó, kifejezetten ízletes.

Őszi újdonságokkal erősít a chocoMe - 3. kép

chocoMe mogyorós forró csokoládé

A tavalyi őszi/téli szezonban debütáltak a márka forrócsokoládéi, melyek nagy sikernek örvendtek, így idén ősszel egy újabb taggal bővül a család, méghozzá egy mogyorós változattal. A magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja találkozik a termékben, melytől igazán krémessé válik a forrócsokoládé.

A chocoMe újdonságok már elérhetőek a márka webshopjában.

Őszi újdonságokkal erősít a chocoMe - 4. kép

 
2 hozzászólás

Azt a ginest tuti megkóstolom. Jól hangzik.

Sandy • Messiás #1 • 1 hete

Csokiiii! Nyami! Nagyon jól néznek ki.