Hozzávalók:
250 g szeletelt pármai sonka
250 g mozzarella
egy kevés sárgadinnye (elhagyható)
friss teljes kiőrlésű kenyér
egy kevés friss bazsalikom
olívaolaj
3-4 szem koktélparadicsom
Elkészítés:
Vegyünk elő egy nagy lapos tányért vagy egy nagyobb deszkát. Tegyük rá a szeletelt pármai sonkát. A sárgadinnyéből néhány gerezdet, megpucolva tegyünk a sonka mellé.
A kenyérből vágjunk le 2-3 szeletet, attól függően, hogy mekkora kenyérről van szó. Ezt is tegyük a tányérra. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe, és locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal, majd szórjunk rá friss, apróra vágott bazsalikomot.
A mozzarellát vágjuk vastagabb szeletekre és helyezzük a sonka mellé. Végül néhány levél bazsalikommal szórjuk meg a tányért és locsoljuk meg néhány csepp olívaolajjal, és már tálalhatjuk is.