18 °Ctiszta égbolt
2020. október 26., hétfő • Dömötör

Mustáros-rozmaringos sertéstarja

Mariann , 2020. augusztus 02.
Mai receptünk egy grill étel, melynek a pácát könnyen össze lehet dobni otthoni fűszerekből. A tarjához nagyon jól illik a mustár és a rozmaring is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 800 g sertéstarja
 3 gerezd fokhagyma
 1 ág rozmaring
 3-4 evőkanál mustár
 1 dl olívaolaj
 só, bors

Elkészítés:
A tarját vágjuk 1 cm-es szeletekre és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, az apróra vágott rozmaringot, fokhagymát, a mustárt és a sót, borsot. Ebben a pácban forgassuk meg a hússzeleteket alaposan, hogy minden oldalukra jusson belőle. Tegyük a hűtőbe és hagyjuk pihenni egy éjszakát vagy legalább néhány órát.

Végül grillen vagy serpenyőben süssük ki a sertésszeleteket. Tálaljuk burgonyával vagy salátával.
 
nincs még hozzászólás