2019. június 20., csütörtök • Rafael

Mézes-mustáros salátaöntet

Mariann , 2019. január 03.
Januárban nagyon sokan kezdenek el egészségesen táplálkozni, melyhez hozzá tartozik a különféle saláták készítése. Ha Te is szeretnéd feldobni házi salátádat, akkor készíts hozzá mézes-mustáros öntetet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 evőkanál méz
 2 evőkanál olívaolaj
 2 teáskanál dijoni mustár
 fél citrom leve
 1 gerezd fokhagyma
 1 teáskanál fehér balzsamecet
 1 evőkanál víz
 frissen őrölt fekete bors
 

Elkészítés:
A fokhagymát reszeljük le, majd keverjük össze az összes hozzávalót alaposan. Legyen selymesen krémes állagú az öntet, majd hűtsük be és már fogyaszthatjuk is. Érdemes hűtőben jól zárható üvegben tárolni, így néhány napig is eláll.

Nem csak salátákhoz, de húsokhoz is kiváló ez az öntet.
 
1 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #1 • 5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ezt kipróbálom, nagyon szeretem a mézes-mustáros dolgokat.