8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Mézes-mustáros csirkecomb

2018. március 17.
8.9231
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Igazi hétvégi finomság a mai receptünk, melyet biztosan szeretni fog az egész család. A mézes-mustáros csirkecombok egyszerűen isteni finomak, ráadásul készíthetünk hozzá bármilyen köretet, akár a combokkal együtt sütve.


Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 evőkanál méz
2 evőkanál mustár
2-3 evőkanál ketchup
1 evőkanál étolaj
szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:
A csirkecombokat mossuk meg. Egy tálban keverjük össze a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat és a fűszerkeveréket. Alaposan forgassuk meg a combokat ebben a fűszeres keverékben, sőt akár néhány órára pihentethetjük is a csirkecombokat a hűtőben.

Ezután a bepácolt combokat egy tepsibe vagy egy sütésálló edénybe tesszük és előmelegített sütőben, 200 fokon 45 perc alatt omlósra sütjük őket. Ha szeretnénk, akkor a combok mellé dobhatunk be egy kis hagymát vagy burgonyát.
1 hozzászólás

bettike

6 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kicsit kínai beütése van.

válasz erre