2019. november 14., csütörtök • Aliz

Mézes-fokhagymás lazac

Mariann , 2019. november 10.
Mai receptünk egy isteni finom halas étel, amit akár a közeledő ünnepekre is elkészíthetsz a családnak és a barátoknak. A mézes-fokhagymás lazacot nagyon könnyű elkészíteni és zöldségekkel, rizzsel is tálalhatjuk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 4 db lazacfilé
 2 evőkanál méz
 1 evőkanál frissen facsart lime lé
 3 gerezd fokhagyma
 1 csipet só
 kevés olívaolaj

Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a mézet, a lime lét, a sót és a zúzott fokhagymákat, majd ezzel a páccal kenjük meg a lazacszeleteket. Hagyjuk 20 percet pácolódni, hogy jól magába szívják a halszeletek az ízeket. Egy serpenyőbe tegyük kevés olajat, majd közepes lángon süssük meg a halszeletek mindkét oldalát 2-3 perc alatt.

Friss salátával, zöldségekkel vagy rizzsel érdemes tálalni.
 
nincs még hozzászólás