Hozzávalók:
4 szép libacomb
szárnyas fűszerkeverék
só, bors
2 fej vöröshagyma
2 alma
2 paradicsom
1 paprika
2-3 evőkanál pirospaprika krém
2 dl fehérbor
1-2 evőkanál méz
Elkészítése:
A combokat megmossuk,majd sóval és fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A paprikát, paradicsomot, almát és hagymát cikkekre vágjuk és rászórjuk a húsra, amit előzőleg egy tálba tettünk.
A zöldségekre és a gyümölcsre szórunk egy kevés fűszert, és az egészre teszünk pirospaprika krémet. A bort a hús alá öntjük, míg a mézet rácsurgatjuk a húsra és a zöldségekre. Lefedjük fóliával és előmelegített sütőben, 200 fokon 2,5 óra alatt megsütjük. Az utolsó fél órában levesszük a fóliát és megpirítjuk a húst.