14 °Cborús égbolt
2020. október 27., kedd • Szabina

Megnyitotta kapuit az új székely gourmet étterem, a SZÉK

Mariann , 2020. október 18.
Nemrégiben nyitotta meg kapuit Budapest legújabb étterme, ahol a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az Andrássy úton nyílt SZÉK étteremben hagyományos erdélyi ételeket kóstolhatunk meg, melyek újragondolt formában kerülnek az asztalokra. Az étterem séfje Réti Sebestyén a menü tervezésénél visszanyúlt erdélyi élményeihez, valamint az étterem székelyudvarhelyi származású ügyvezetője is sokat segített neki. A menün olyan klasszikus ételek szerepelnek, mint például a csorbaleves, a fátyol szalonnával bevont töltött paprika, a brassói sertésszűz és a kürtőskalács.

Megnyitotta kapuit az új székely gourmet étterem, a SZÉK - 2. kép

A SZÉK konyhájában használt alapanyagok egy része Erdélyből, székelyföldi kistermelőktől kerül beszerzésre. A borok nagy része is egyenesen Erdélyből érkeztek.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!