Nemrégiben nyitotta meg kapuit Budapest legújabb étterme, ahol a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak.
Az Andrássy úton nyílt SZÉK étteremben hagyományos erdélyi ételeket kóstolhatunk meg, melyek újragondolt formában kerülnek az asztalokra.
Az Andrássy úton nyílt SZÉK étteremben hagyományos erdélyi ételeket kóstolhatunk meg, melyek újragondolt formában kerülnek az asztalokra.
Az étterem séfje Réti Sebestyén a menü tervezésénél visszanyúlt erdélyi élményeihez, valamint az étterem székelyudvarhelyi származású ügyvezetője is sokat segített neki. A menün olyan klasszikus ételek szerepelnek, mint például a csorbaleves, a fátyol szalonnával bevont töltött paprika, a brassói sertésszűz és a kürtőskalács.
Egy nő nem hajlandó a férjének főzni, miután az kijelentette, hogy nem fog mosogatni