28 °Cszórványos felhőzet
2020. július 04., szombat • Ulrik

Megnyitotta kapuit a Dobka

Mariann , 2020. június 19.
Az elmúlt három évben sokan betérhettek a budapesti Cupákos étterembe, azonban változnak a trendek, így a Cupákos is megváltozik és egy teljesen új étlappal és teljesen új névvel várja régi és új vendégeit.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha Budapesten járunk, akkor nem szabad kihagyni a megújult Dobka éttermet, mely a Dob utca és a Kazinczy utca sarkán található, nevét is a két utca ihlette. Az étterem az elmúlt időszakban egy teljesen új külsőt kapott, a zöld és a szürke árnyalatok dominálnak, valamint a fa felületek. A modern külső modern étlapot is magába foglal, kínálnak olaszos fogásokat, magyaros ízeket, de megtalálhatjuk a zsidó és a thai ízvilágot is az ételek között.

Természetesen az új ételek mellett klasszikus - még a Cupákosból megmaradt - finomságok is megtalálhatóak, mint például a sörben sült csülök burgonyapürével és savanyított zöldségekkel, vagy a rántott mangalicakarajt petrezselymes újburgonyával és tejfölös uborkasalátával. A királyrákos házi tészta szárított paradicsommal és édes chili-s sajtkrémmel egyszerűen fenomenális, az olaszos ételek kedvelőinek kötelező.

Megnyitotta kapuit a Dobka - 2. kép

A finom ételek mellett egy kibővített itallap is várja a vendégeket prémium borokkal és koktélokkal. Horváth Máté, kétszeres sommelier bajnok állította össze, aki főleg hazai borászoktól szerezte be az italokat.

Megnyitotta kapuit a Dobka - 3. kép

 
1 hozzászólás

debbie • Pipi #1 • 2 hete

Uhh de jól néznek ki