6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Megérkezett a SPAR második receptkönyve

2019. augusztus 03.
9.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A tavalyi népszerűségre való tekintettel idén ismét elkészítette a vállalat az új recept- és életmódkönyvüket, melyben már a klasszikus magyaros ételeket receptjeit mutatják be újragondolva, hogy még tudatosabban főzzenek az emberek.

A Klasszikus egészségtudatosan című recepteskönyv már elérhető a boltokban.

A vállalat igyekszik egészségtudatos termékeinek választékát növelni, továbbá egy teljesen új receptúra alapján összeállított reformkenyérrel is támogatják vásárlóik minőségi és egészségtudatos táplálkozását. 2019-ben a "Kevesebb cukor - több vitalitás!" elnevezésű programja keretében 50 tonnával csökkenti a saját márkás termékeinek gyártásához felhasznált cukor mennyiségét. Mindehhez szorosan kapcsolódik legújabb könyvújdonságuk, a "Klasszikusok egészségtudatosan", melyben nem csak magyaros ételek újragondolt receptjeit ismerhetik meg a vásárlók, de tippeket kapnak az életmódváltáshoz és a testmozgáshoz is.

Megérkezett a SPAR második receptkönyve - 2. kép

Az előző receptkönyvhez hasonlóan, a pontos receptek mellett az ételek kalóriatartalmát is megismerhetjük. A könyvet matricák beváltása esetén 1999 forintért lehet megvásárolni a SPAR boltokban.