6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Megérkezett a chocoMe legújabb őszi kollekciója

2021. szeptember 12.
58.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén ősszel újabb finomságokkal tér vissza a hazai csokoládé manufaktúra, még izgalmasabb ízekkel és különleges csokoládé desszertekkel, valamint egy különleges lekvárral is.

A Petit családot nem kell bemutatni már, a 9 darabos falatnyi étcsokoládés lapocskák most málna tölteléket kaptak, mely igazán őszies íz.

Emellett egy teljesen új ízvilágú termékkel is bővül a család: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel. A különleges francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládé, a lágy pisztácia krém és a Maldon só tökéletesen harmonizál.

Megérkezett a chocoMe legújabb őszi kollekciója - 2. kép

Táblás csokoládék között is találunk újdonságokat, méghozzá két csupa magvas összeállítást. Egy étcsokoládést, melyben pekándió-szicíliai mandula-Piemonte-mogyoró van, és egy fehércsokoládés, melyben pekándió-brontei pisztácia-Piemonte-mogyoró van.

Megérkezett a chocoMe legújabb őszi kollekciója - 3. kép

Idén tavasszal debütált a chocoMe első különleges lekvárja, és máris itt a család következő tagja, a Málna & yuzu ízű lekvár. Az egyszerre zamatosan édes és frissítően fanyar ízkombináció Mészáros Gábor egyik kedvenc ízpárosítása.