24 °Czápor
2020. július 16., csütörtök • Valter

Medvehagymás szendvicskrém

Mariann , 2020. március 14.
Mai receptünk ismét egy finom medvehagymás étel, amit könnyedén elkészíthetünk. Nagyon laktató, így reggelire tökéletes választás friss pirítósra kenve vagy szendvicsként elkészítve. Használjunk friss medvehagymát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 100 g vaj
 2 db tojás
 fél csokor medvehagyma
 1 teáskanál só
 bors

Elkészítés:
A tojásokat főzzük keményre, majd pucoljuk meg és hagyjuk hűlni. Ezt követően tegyük a tojást egy aprítógépbe, adjuk hozzá a szobahőmérsékletű vajat, a sót és a borsot. Alaposan keverjük össze. Ha nincs aprítógép, akkor egy villa segítségével tegyük ezt meg. A medvehagymát vágjuk össze apróra és keverjük bele a krémbe. Tegyük egy dobozba és hűtsük be.

Egy adag akár napokig is finom és friss tud maradni.
 
nincs még hozzászólás