Mediterrán kuszkuszsaláta

Mariann , 2019. augusztus 28.
Mai receptünk egy könnyed, mediterrán kuszkuszsaláta, amit önmagában is fogyaszthatunk, de húsokhoz és halakhoz is kiváló köretnek. Könnyű elkészíteni és ízlés szerint tehetünk hozzá különböző zöldségeket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 225 g kuszkusz
 4 dl zöldségleves
 100 g olívabogyó
 200 g koktél paradicsom
 200 g feta sajt
 5 evőkanál olívaolaj
 2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
A kuszkuszt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a zöldséglevest és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük hozzá az olajat és egy villával keverjük meg. A paradicsomot vágjuk össze kisebb darabokra, valamint az olívabogyót is. Mindezt keverjük a kuszkuszhoz a sajttal együtt. Locsoljuk meg még citromlével és kevés olajjal, valamint ízlés szerint sóval, borssal.

Adhatunk hozzá uborkát vagy cukkinit is.
 
nincs még hozzászólás