2019. szeptember 15., vasárnap • Enikő, Melitta

Mediterrán kuszkuszsaláta

Mariann , 2019. augusztus 28.
Mai receptünk egy könnyed, mediterrán kuszkuszsaláta, amit önmagában is fogyaszthatunk, de húsokhoz és halakhoz is kiváló köretnek. Könnyű elkészíteni és ízlés szerint tehetünk hozzá különböző zöldségeket.


Hozzávalók:
 225 g kuszkusz
 4 dl zöldségleves
 100 g olívabogyó
 200 g koktél paradicsom
 200 g feta sajt
 5 evőkanál olívaolaj
 2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
A kuszkuszt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a zöldséglevest és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük hozzá az olajat és egy villával keverjük meg. A paradicsomot vágjuk össze kisebb darabokra, valamint az olívabogyót is. Mindezt keverjük a kuszkuszhoz a sajttal együtt. Locsoljuk meg még citromlével és kevés olajjal, valamint ízlés szerint sóval, borssal.

Adhatunk hozzá uborkát vagy cukkinit is.
 
nincs még hozzászólás