Márványsajtos mártogatós

Mariann , 2018. június 14.
Ma délután kezdődik a foci világbajnokság, így egy újabb nagyszerű receptet hoztunk a férfiak számára. A márványsajtos mártogatós egy nagyon finom, pikáns krém, amit ehetünk zöldségek mellé vagy akár nachos mellé is. Könnyen összedobhatjuk a pasiknak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 280 g tejföl
 1 doboz mascarpone
 3 gerezd fokhagyma
 só, bors
 250 g gorgonzola sajt
 250 g rokfort sajt

Elkészítés:
Egy nagyobb tálban keverjük össze a tejfölt, a mascarponet, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymákat és ízlés szerint adjunk hozzá sót, borsot. Alaposan keverjük össze az egészet. A sajtokat lehetőség szerint reszeljük vagy vágjuk minél kisebb darabokra és adjuk a tejfölös alaphoz. Ha van robotgépünk otthon, akkor érdemes az egészet betenni és krémes állagúra keverni.

Ha kellően krémes, akkor tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha még pikánsabbra szeretnénk, egy két zöld fűszerrel tovább ízesíthetjük a mártogatóst.
 
1 hozzászólás

csillucs • Nagymester #1 • 2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ezt inkább magamnak csinálom meg