13 °Cenyhe eső
2021. október 22., péntek • Előd

Mangó mousse krém

Mariann , 2021. szeptember 20.
Mai receptünk egy ízletes és könnyen elkészíthető mousse krém, amit önmagában is lehet fogyasztani, de akár süteményekhez és tortákhoz is nagyszerű.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 dl habtejszín
 1 tubus sűrített tej
 2 db mangó

Elkészítés:
A habtejszínt verjük fel, majd adjuk hozzá a sűrített tejet és keverjük jól össze. A mangókat pucoljuk meg és a húsukat tegyük egy turmixgépbe és alaposan turmixoljuk le, hogy krémes állagot kapjunk. Ezt a pürét keverjük a felvert tejszínhabhoz óvatosan.

Tegyük poharakba a krémet és ezután tegyük néhány órára a hűtőbe, hogy egy kissé megdermedjen. Végül lehet fogyasztani.
 
nincs még hozzászólás