Hozzávalók:
60 g mandula
40 g mogyoró
40 g kókuszreszelék
40 g mandulaliszt
20 g kókuszzsír
50 g xilit
késhegynyi szódabikarbóna
1 tojás
csipetnyi só
Elkészítés:
A mandulát és a mogyorót egy gépben apróra tőrjük. Ha nincs gépünk, akkor egy késsel próbáljuk meg minél kisebbre összevágni őket. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a mandulalisztet, a sót, a szódabikarbónát, a xilitet, a felolvasztott kókuszzsírt és a tojást. Keverjük alaposan össze a masszát, majd kézzel kisebb golyókat formálunk és szétlapítjuk őket.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk a kekszeket, majd előmelegített sütőben, 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük őket. Kihűlve fogyasszuk.