Majonézes tonhalkrém

Mariann , 2018. február 10.
Unod a boltban vásárolt szendvicskrémeket? Akkor próbáld ki a házi majonézes tonhalkrémet, mely fehérjében gazdag és nem csak szendvicsekhez kiváló, hanem akár mártogatósnak is. Könnyen el lehet készíteni percek alatt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 doboz olajos tonhalkonzerv
 1 fej vöröshagyma
 1 csokor friss petrezselyemzöld
 kevés citromlé
 2-3 evőkanál majonéz
 2-4 evőkanál natúrjoghurt
 só, bors

Elkészítés:
A tonhalat csöpögtessük le, majd tegyük egy mélyebb tányérba. Törjük össze egy villával és adjuk hozzá a citromlevet, a sót és a borsot ízlés szerint. A vöröshagymát nagyon apróra összevágjuk vagy akár le is reszelhetjük és szintén a tonhalhoz keverjük.

Végül mehet bele az apróra vágott petrezselyem, a majonéz és a joghurt is. Attól függően adagoljuk hozzá, hogy mennyire krémes állagot szeretnénk elérni. Lefedve a hűtőben tároljuk felhasználásig.
 
3 hozzászólás

bettike • Überbrutál #3 • 1 hete és 4 napja

Nyam nyam

Minoni • Polihisztor #2 • 1 hete és 5 napja

Aki szereti a tonhalat, annak ez egy szuper recept.

Carrie • Megszállott #1 • 1 hete és 5 napja

Imádom a tonhalat.