9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Krémsajtos eper

2014. május 27.
2.2241
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk íze hasonlít az epres sajttortáéhoz, azonban egy picikét másképpen kell elkészíteni. Nagyon ízletes és könnyű desszert a meleg, nyári napokon.


Hozzávalók:
125 g krémsajt
kevés porcukor
1 csomag vaníliás cukor
10 db nagy eper
egy kevés darált keksz

Elkészítés:
A krémsajtot keverjük össze néhány kanál porcukorral és a vaníliás cukorral. Ízlelgessük, hogy mennyire édes. Saját ízlésünk szerint ízesítsük. Ezután az epreket megmossuk és a csumájukat kivágjuk.

A krémsajtot tegyük egy nyomózsákba és töltsük meg vele az eperszemeket. Annyira töltsük meg, hogy a krémsajt egy kicsit kijöjjön a gyümölcsből. Ezt követően pedig a a krémsajtos felét beletesszük a darált kekszbe és már fogyaszthatjuk is.

Ha szeretnénk 1 órára berakhatjuk a hűtőbe, hogy még hidegebb legyen.
7 hozzászólás

fantis6

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

ezt megkóstolnám mosolygó smiley

válasz erre

Bogyó

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hmm de jo otlet. mosolygó smiley Jol nez ki nagyon.

válasz erre

zitucska

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nagyon jól néz ki! mosolygó smiley Nyami.

válasz erre

Babóca

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

na de ilyet kitenni?? hát csurog a nyálam is...nagyon guszta.

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Muter-nek szólok röhögő smiley

válasz erre

Zita.Péter

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Úristen de gusztusos! meglepett smiley

válasz erre

Mirjam

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Hát ez nagyon nyami. mosolygó smiley Hétvégi süti megvan.

válasz erre