0 ℃Tiszta idő
2020. április 03., péntek • Buda, Richárd

Krémes avokádó dressing

Mariann , 2020. március 19.
Mai receptünk egy könnyed avokádós dressing, melyet salátákhoz ajánlunk elsősorban, de halakhoz és húsokhoz is kínálhatjuk. Frissítő, könnyen elkészíthető és akár nagyobb adagot is készíthetünk, ugyanis hűtőben napokig eláll.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 db avokádó
 1 marék koriander
 1/4 csésze olívaolaj
 2?4 evőkanál citromlé
 1 gerezd fokhagyma
 1 teáskanál tengeri só

Elkészítés:
Az avokádót pucoljuk meg, vágjuk ki a magját, majd tegyük egy aprítóba. Ha ez nincs, akkor egy villával kezdjük el pépesíteni. Adjuk hozzá az olajat, az apróra vágott koriandert, a citromlét és a fokhagymát. Sóval ízesítsük és alaposan keverjük, turmixoljuk össze.

Tegyük egy zárható üvegbe és hűtsük be. Utána már lehet is fogyasztani, hűtőben 5-7 napig eláll.
 
nincs még hozzászólás