24 ℃Tiszta idő
2017. október 17., kedd • Hedvig

Karcsúsító zöldséglepény

Mariann , 2017. április 18.
A rengeteg húsvéti hús után jól esik egy könnyedebb étel, sok-sok zöldséggel. Érdemes kipróbálni a karcsúsító zöldséglepény receptet, melyben rengeteg különféle zöldség kell. Sok vitamin van benne és rengeteg rost.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 kisebb cukkini
 2 kisebb édesburgonya
 1 db póréhagyma
 1 db sárgarépa
 50 g zabpehely
 50 g sajt
 2 tojás
 2 gerezd fokhagyma
 fél csokor petrezselyem
 só, bors
 pici szerecsendió
 kókuszolaj

Elkészítés:
A cukkinit, a répát és a burgonyát pucoljuk meg, majd egy nagy lyukú reszelőn reszeljük le a sajttal együtt. Ehhez keverjük az apróra vágott petrezselymet és póréhagymát, valamint a zabpelyhet és a zúzott fokhagymát. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítünk.

Egy serpenyőben hevítsünk fel kókuszolajat és egy kanál segítségével tegyünk kisebb adagokat a masszából a serpenyőbe. Nyomjuk le, hogy kisebb korongok legyenek. Süssük mindkét oldalukat, majd hagyjuk lecsöpögni az olajat.
 
4 hozzászólás

EszterSzabadkai • Pipi #4 • 6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezt tutira megcsinálom

debbie • Csirke #3 • 6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kívancsi lennék az ízére. Főleg hogy nincs benne liszt.

bonita • Messiás #2 • 6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez nagyon jól hangzik. Sok zöldség.

Móni • Überbrutál #1 • 6 hónapja, 2 hete

Uhhh de jó ez.